dijous, 31 de desembre del 2009

els flocs de neu

 Els vaig posar en capsetes com si fossin anells:

La falta de temps va fer que em deixés estar de romanços i tranformés els meus minitapets en agulles de pit;  i em sap greu, perquè les vostres idees eren molt xules: guirnaldes, penjolls, bufandes,  xals, cortines, diademes, ornaments per l'arbre o per embolicar regals...
Moltes gràcies a totes! (no descarto dur-les a terme el Nadal vinent)

aiiiiix!! però quan vaig  veure a totes les tietes i àvies amb les agulles de pit posades em van semblar estrelles de sheriff !!!! no els vaig dir res, semblaven contentes.


i Feliç 2010!!!

dilluns, 21 de desembre del 2009

Bon Nadal!!

Mentre m'acabo de decidir què en faig amb els flocs de neu, us felicito el Nadal amb el millor que tinc a casa:

el barret m'ha quedat una mica de cuinera, però no em queixo pas, estic molt orgullosa del primer projecte que he acabat de la Debbie Bliss.

dissabte, 19 de desembre del 2009

ajudaaaaa!!!!

Des de que vaig trobar el tutorial per fer flocs de neu amb ganxet que no puc fer una altra cosa, són adictius!

En un principi ho tenia molt clar: agulles de pit, però cada vegada em recorden més a tapets i la idea de portar-ne a la solapa no m'acaba de convèncer...teniu alguna idea??
si no, sempre els puc fer servir per decorar regals o l'arbre  : (

dijous, 10 de desembre del 2009

quin descobriment!

Fa uns dos mesos que passejant per Reus vaig trobar una botiga preciosa: Côté Sud. Durant tot aquest temps només em quedava badant des de fora, em feia una mica de vergonyeta entrar-hi. Fins que fa unes setmanes una pissarra a l'aparador anunciava que Côté Sud tenia bloc. Llavors sí, em vaig presentar telemàticament i per fi ahir ho vaig fer presencialment. Com no ho havia fet abans????????  (i resulta que la botiga ja té 2 anys!!!!!!)

Una botiga delicadíssima, plena de detalls molt cuidats: anitguitats, blondes, capses, porcellanes, postals, mobles, flors seques, penjolls, ampolles de vidre, tarteres, sabonets, llums, agulles de pit, diademes, marcs de fotos...tot amb un aire molt romàntic, uuuuff! no sabia on mirar. Si no sabeu què regalar aquest Nadal, no dubteu a entrar-hi, la seva propietària és un encant i a més, us farà uns embolcalls gairebé més bonics que el què contenen.
c/st pere apòstol nº1 Reus (Tarragona) telf: 977 34 37 94