divendres, 13 de juliol del 2012

A la Vanguardia

No m'ho puc creure, tercera entrada en un mateix mes? Es nota que estic de vacances...
La setmana passada en Toni Orensanz, periodista de La Vanguardia Tarragona, va venir al Jardí de la Casa Rull (el Pòrtia d'estiu) a fer-nos una entrevista a les Ganxetes del Portia. Com que ja es deuria imaginar que érem unes lloques, va demanar una portaveu, i les nenes maques em van fer parlar a mi. Si ho arribo a saber vaig a la pelu i assajo una mica la postureta, perquè tela amb la foto...arrggh! Deixant a banda la meva cara de panoli, estic molt contenta de l'entrevista i és per això que la comparteixo amb vosaltres.


dilluns, 9 de juliol del 2012

33!

 Avui faig anys, i com veieu torno a fer panxa...M'he pensat una estona si publicar aquesta entrada o no, als 30 hi havia la Laia, com que no vull que hi hagi greuges comparatius: Second round amb l'Oriol:


divendres, 6 de juliol del 2012

La Joana

Doncs la Joana va néixer el dia 23 de juny, i com que a l'estiu regalar mantes fa mandra, vaig optar per un llençolet. Són molt pràctics i queden xulíssims.
 La roba la vaig comprar aquí
 i el patró, aquesta vegada vaig seguir aquest de la You go girl i que està molt ben explicat.
 Com que em venia de gust fer un embolcall ben xulo, vaig tirar de Pinterest i em va agradar molt aquesta idea de Oh Happy day: fàcil i resultona
La satisfacció més gran? Trobar-te per casualitat a la mare pel carrer i la Joana embolicada amb la seva manteta d'estiu.