dimarts, 20 de novembre del 2012

L'Oriol

El 23 d'octubre, tal i com havia dit la ginecòloga, va voler sortir l'Oriol. I ràpid que va anar...no tant com jo a presentar-lo a la blocosfera. Però ja va, ja vaaaa, aquí el teniu amb un dels jerseis xulos que li ha fet la besàvia Mari Paz:

Què us sembla el nostre petit ninja?

dilluns, 5 de novembre del 2012

Al cole!

La Laia ha començat enguany l'escola. Quan la seva senyoreta es va assabentar que el cartell de Misericòrdia era cosa de les Ganxetes i que jo n'era membre, no ho va dubtar ni un moment: Has de venir a classe a explicar-nos com heu fet el cartell i fer una petita demostració de com es fa ganxet. AAAAAARRRRGGGGHHHH! Em van agafar tots els mals, vaig demanar ajuda a les ganxetes, a veure si alguna em voldria acompanyar...i sort en tenim de la TIETIA! Que de seguida es va oferir voluntària. Va ser un èxit, els vam portar l'oppi (el cartell gegant que es posa a les marquesines de les parades d'autobús)
vam fer un joc tipus trencaclosques, per anar col·locant els diferents elements del cartell,
 els vam ensenyar com es fa ganxet i vam passar el vídeo de l'anunci. Per acabar els vam fer un regalet: un antifaç per a cadascú

(En una setmana vam fer 50 antifaços! i és que la presentació havia de ser per dues classes de vint-i-cinc!)
La Laia va al·lucinar! I jo encara més quan l'endemà, tots els nens i nenes van sortir amb la seva carpeteta i la notícia dins:
i a la nostra a més a més hi havia això!

Moltes gràcies senyoreta Vanessa!
Ah! i per fí he escrit el patró de l'antifaç, aquí el teniu!


Totes les fotos, de la Ginesta