dimecres, 29 de maig del 2013

Quins nervis!

Fa uns mesos, la Mercè de Tecletes, es va posar en contacte amb la Ginesta i amb mi per ajudar-la en un projecte xulo: Organitzar la primera fira Minicrafts, vinculada al festival Minipop de Tarragona. No m'ho vaig pensar ni un segon i, una mica espantada, vaig dir que sí!
Han estat uns mesos intensos, buscant paradistes, escrivint reglaments, pensant solucions per tal que quedés una fira ben lluïda. La feina ha estat més senzilla gràcies a la Mercè i a tot  l'equip del Minipop, que ja porten dos festivals a l'esquena i saben què es fan.

Si aquest cap de setmana (31 de maig i 1 i 2 de juny) no teniu plans no us ho podeu perdre, Tarragona estarà preciosa. Al Passeig de les palmeres, al capdamunt de la Rambla i amb el balcó del Mediterrani com a escenografia perfecta, trobareu el III Minipop, un festival musical per a petits grans públics. Mireu si serà xulo, que la Cristina Camarena de Kireei amb la Begoña Romeu de Tea on the moon faran un taller dissabte per la tarda!
 



Però a més a més a l'entrada hi haurà la fira Minicrafts (divendres i dissabte), el primer mercat d'artesania rebonica de la ciutat. Hem aconseguit uns paradistes de luxe que no us podeu perdre, us en faré cinc cèntims

Des de Reus, i amb molt d'amor vindran:
L'Apanona, les seves làmines i dissenys segur que us enamoraran, a mi em té el cor robat!

La Sara de Llanes de colors amb un trosset de la seva botiga de Reus plena de material per teixir, i fer mil i una laborts

La Laura de Blog de coses amb material d'Scrapbooking i creacions pròpies ben estiloses
Hagamús amb unes bosses i motxilles per caure de cul
Klaudisseny i tot el material que necessiteu per fer-vos els vostres complements
Le Petit Pot (que encara que ve de Barcelona, és ganxeta!)
I no vindrà sola, ho farà amb la Mama Pot (la seva mama), que fa uns núvols de sucre boníssims i amb un packaging ben especial
 Des de Tarragona,
Handmade komité  i tot el seu món decoratiu

Noona, portaran detalls ben pràctics per als més petits, com la seva famosa bossa manta
Miss Nidos, les germanes que fan complements
i per berenar, La Cocotte  portarà el seu deliciós espai a la fira amb pastissos i dolços

D'una miqueta més avall, des de l'Hospitalet de l'Infant, 7de temps portarà una representació de la seva botiga: productes Mr.Wonderful i material per fer manualitats:


I des de Barcelona
Little lia, la marca de complements per a bebés creada per la cantant Beth


BüNic, amb els seus teepees i altres moneries pels més petitons

Les noies de La Huevera, decoraran tota la fira i també tindran paradeta

Les de més lluny, des de Saragossa: 
Teoyleo, amb els portanadons  mantetes i mil complements amb teles ben divertides
Estic tan contenta d'haver participat en un esdeveniment així, sobretot perquè ha estat una reconciliació amb Tarragona, la meva ciutat:  des que vaig marxar que havia perdut molta vida social allà i ara torno a conèixer a gent pel carrer!.

Trenqueu la vostra guardiola, feu-me quedar bé  i gasteu calerons a la fira, que aquesta gent s'ho mereix i vosaltres també!

dimecres, 22 de maig del 2013

De taller

Feia moooolt de temps que no podia anar a cap taller, i aquest dissabte em vaig decidir: Taller de serigrafia amb Ana Seixas  (Design with a smile) a Llanes de colors, i no me'n penedeixo gens!
Un luxe de mestra, espai i companyes (per fi he conegut a la Laura!)
Estava tan poc acostumada que em vaig descuidar la càmera, per això les fotos són més xurreres que mai, és el que tenen els mòbils...
A la taula ens vam trobar això
 Un farcell de teles i un mini dossier explicatiu. L'Ana ens va fer una introducció teòrica a la serigrafia, i llavors vam passar a l'acció:
 En els tallers, ella porta els bastidors amb els seus dissenys i tothom imprimeix una còpia a les diferents teles.
 Ens vam emocionar tant amb la nostra primera serigrafia...: Les galtes rosa fluorescent, en aquell instant eren la cosa més bonica del món! Oooooooooohhhh!
 Llavors ja no hi va haver aturador.
 Fins i tot, una alumna (és clar que mooolt avantatjada) la Cristina, es va animar a fer el seu propi disseny, evidentment totes en vam voler còpia d'aquestes fulles tan boniques!
 i aquí el resultat final,

 Ara caldrà buscar aplicació a aquests retalls,
 La bossa de cotó ja va plena de llanes i agulles.
Ana, torna aviat per Reus que espero amb candeletes la segona part del taller!

Ja ho sortit el meu tercer article al Reusdiari.cat: El brodat torna amb força

dimarts, 7 de maig del 2013

15 dies després...

Doncs sí, com qui no vol la cosa, ja han passat quinze dies des de la meva primera publicació al Reus Diari, així que aquí teniu la segona entrega: El washitape. Espero que us agradi!
Fins aviat!